Elev / medarbejder

Elev og medarbejder hos Lykkensgaard Avlscenter i Kalundborg.

Få ansvar og en god uddannelse

Da vi ved hvor vigtigt det er at uddanne elever for at sikre fremtiden i dansk landbrug, tilstræber vi altid at have minimum 4 elever ad gangen. Dette giver en god dynamik og samspil med både elever og uddannede medarbejdere.

Som elev/medarbejder hos os får du fra dag 1 frihed under ansvar og du er selv med til at planlægge din arbejdsdag. Du opbygger et sammenhold med andre elever/medarbejdere som alle får lov at prøve nye ideer af.

Vi arbejder efter gode systemer og orden, og vi er allesammen klar til at hjælpe hinanden efter behov.

Du får som elev også ansvaret for den daglige pasning af alle dyregrupper med alt hvad det indebærer, dvs fodring, rengøring, behandling, vaccination, flytning, vejning, scanning og daglige registreringer. Ligeledes er du dagligt med til at tage imod en masse nye liv. Du vil, som et af de få steder i Danmark, her få lov at prøve kræfter med det spændende avlsarbejde og genetikken.

Som elev deltager du også i dyrlæge og konsulentbesøg og du kommer rundt og passe alle staldafsnit i cirka 4 måneder hvert sted, således man får opbygget en rutine overalt og derved er bedst muligt klædt på fremover.

Mange af vores elever vælger at komme tilbage til os efter 2.praktikperiode hvilket vi tror skyldes, at vi er en rummelig arbejdsplads med en familiær og hyggelig atmosfære. Vi er fleksible og arbejder ud fra værdier som fællesskab, teamwork og stabilitet, og flere af vores medarbejdere har været her i rigtig mange år. Som elev har du mulighed for at bo på gården, hvis du kommer langvejs fra.

Vi ønsker at have og uddanne dygtige og tilfredse medarbejdere. Derfor er vi også stolte af at vi i 2018 blev kåret til Årets Arbejdsplads på VKST´s årsmøde, ligeså vel som vores tidligere elev Marie Fisker i 2016 blev kåret som årets svineelev.

Via vores talentfabrik ønsker vi at sende dygtige, kvalificerede og ambitiøse medarbejdere ud herfra, som brænder for at lære noget og ønsker at tage ansvar for fremtidens landbrug.

Kontakt Lykkensgaard og Kongestensgaarden for information

Hos Lykkensgaard Avlscenter og Kongestensgaarden Opformering har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.