Om os

Læs mere om Lykkensgaard og vores afdelinger.
01.

Lykkensgaard Avlscenter

Lykkensgaard er et af Danmarks fremmeste avlscentre, der ligger på det naturskønne Røsnæs udenfor Kalundborg. Det ejes og drives i dag af Ulrik Olsen, der købte det i 2007.

Lykkensgaard Avlscenter har racerne Landrace og Duroc. Avlscenteret har eksisteret siden 1937 og er en af Danmarks ældste besætninger, da den stammer fra selvsamme år. På Lykkensgaard er der 770 søer, hvoraf de 120 er duroc søer i avl, og de sidste 650 er landrace søer, hvor alle LY polte bliver opdrættet og solgt fra Lykkensgård.​

02.

Kongestensgaarden

Kongestensgaarden ligger helt ude på spidsen af Røsnæs med vand på 3 sider. Der er 6 kilometer til nærmeste svineproduktion, hvilket gør den til en af de bedst placerede svineproduktioner i landet. Gården er pt. under udvidelse til 550 årssøer, hvor de 120 er Duroc i avl, 150 Landrace i avl og 280 Landrace søer i opformering.

Alle renracet avlsdyr bliver opdrætte og solgt fra Kongestensgården. LY poltene bliver opdrættet og solgt fra Ubberupgården.

Ulrik er 7. generation herfra og overtog i forbindelse med et generationsskifte Kongestensgaarden i 2017. Hans mor, Lis Olsen, arbejder stadig i stalden her, samtidig med hun står for bogføringen en gang om ugen.

03.

Ubberupgården

Ubberupgården er lejet af Mejnerts landbrug I/S, og her har vi opdræt af LY polte fra 30 kilo til salg. Det er Ulriks søster, Line, der står for den daglige drift af Ubberupgården.

Dyrevelfærd i højsædet

På alle gårde sætter vi genetik og dyrevelfærd i højsædet, så når man køber avlsdyr er man sikret stærke dyr med god tilvækst, lang holdbarhed, lavt foderforbrug, høj kødprocent og højt sundhedsniveau. Det kan nævnes at vi på Lykkensgaard har opretholdt samme sundhedsstatus siden 1986

Udover Lykkensgaard, Kongestensgaarden og Ubberup ejer og driver Ulrik planteavlsselskabet Lykkensgaard Agro, der driver 500 hektar økologisk planteavl. Derudover udfører selskabet, med Ulrik´s far, Lars, som driftsleder, også diverse maskinstation opgaver.

Kontakt Lykkensgaard og Kongestensgaarden for information

Hos Lykkensgaard Avlscenter og Kongestensgaarden Opformering har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.